Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wedka
Wędkarstwo - Forum Wędkarskie > Metody > Wędkarstwo podlodowe
Garfield
robił ktos z was własną wędkę podlodowa???
marcoss
możesz zrobić kupując sobie szczytówke (najlepiej węglową) odpowiednio ją skracająć i mocujesz do kołka drewnianego w miare niegróbego i wmiare krótkiego .na koniec szczytówki przyklejasz kiwok jak byś łowił na mormyszke a kołowrotek zaczepiasz na kołek i wiążesz nićmi mocnymi a potem to pociągniesz lakierem bezbarmnym . możesz także rączkke owiinąć korkiem ładniej wygląda
adams1999
sam kiedyś chciałem robić wędkę pod lodową ale doszedłem do wniosku że się nie opłaca porządna wędeczka pod lodowa kosztuje 10- 50zł sam mam mikado ice za 16zł rączka z korka piękna robota warto zakupić
w tym sezonie zaczołem łowić z pod lodu i spodobała mi się ta metoda na przyszły sezon kupie sobie jeszcze ze 4 wędeczki i od tego jakieś tanie kołowrotki i zacznę startować w zawodach pod lodowych a robić wędeczki to nie za bardzo się opłaca na moją mam gwarancje i w razie czego mogę ją zareklamować icon_smile.gif a pieniądze praktycznie żadne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.