Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Maly Problemik:)
Wędkarstwo - Forum Wędkarskie > Czym zanęcić i co na hak założyć > Przynęty
Grzesiek:)
Witam icon_smile.gif MAM mały problemik.. w ta sobotę wybieram sie na zawody wędkarskie dotyczą one tylko karpia... Bardzo mało miałem odczynienia z karpiem.. Zbiornik w którym będą ma ze 2 m głębokości i muliste dno i można tylko metoda spławikowa karpia jest tam bardzo dużo od malutkiego po nawet 12 kg.. i co by bylo lepsze kulka proteinowa czy kukurydza?? Czy może znacie inne dobre przynęty na karpia .Nie nastawiam sie na te duże okazy tylko żeby połapać tam karpiki bo narazi jest tam zakaz łapania bo to nowo otwarty zbiornik.. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
jaguar56
Masz mały problemik icon_mrgreen.gif Może warto pójść do lekarza powinien coś poradzić aby ten "mały" problemik był większy icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

A poważnie najpierw przeczytaj regulamin. Gdybyś go przeczytał to wiedział byś że najpierw wybiera się opcję szukaj. Już było tyle tematów o przynętach na karpia że nie przeczytasz tego w jeden dzień. Pozdro miszczu
hampcio
siemka owszem było dużo tematów ale ja sie wisile.Jezeli nastawiasz sie na małe karpie to spróbuj na kuku 1-2 ziarna albo kulki proteinowe ale male rozmiary poprubuj troche an to troche na to xD.Pozdro i napisz rezultat z zawodów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.