Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pszenżyto
Wędkarstwo - Forum Wędkarskie > Czym zanęcić i co na hak założyć > Przynęty
matizek
Czy jest duża różnica między łowieniem na pszenicę a pszenżyto? Bo u mnie hurtem mogę zdobyć to drugie i jeśli dałoby efekty to byłbym wysoce zadowolony icon_wink.gif Próbował ktoś na to łapać ew. też nęcić?
kroku87
tak ja prubowalem necic ja to nazuwam śrutem babcia miala tego duzo wiec brałem to mieszałem z kukurydza kupna dodawalem zapach na karpia i necilem przez 3 dni w jedne dzien ok 15 , drugi 10 , trzeci 8 ale to bylo ok 3 lat temu i potem wbijalem sie na nocke i łapalem lescze wiec jak chcesz warto sprubowac bo to tez tak duzo nie kosztuje a mysle ze efekty tez beda jak cos to pisz mi czy byly efekty !!! bo sam jestem ciekawy
RobinJ
To kwestia przyzwyczajenia ryb, parę dni nęcenia i będzie dobrze. W gruncie rzeczy, pęczak, pszenica, wszystko podobne, także może być icon_wink.gif
jakub powiatowy
No pewnie że nie ma różnicy;]
I do tego i do tego trzeba ryby przyzwyczaić, no chyba że już od dawna ta przynęta jest popularna na danym zbiorniku.
A teraz ryby nie potrzebują aż tyle białka więc przynęty roślinne, jak najbardziej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.