Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sensas 3000 Bremes
Wędkarstwo - Forum Wędkarskie > Czym zanęcić i co na hak założyć > Zanęty
jaguar56
Mam do was pytanie co sądzicie o zanęcie Sensas 3000 club Bremes? Jadę w sobotę na leszcza i ciekawy jestem jakie mieliście na nią wyniki?

Planuje rozrobić dwa opakowania i dodać do niej Powemix Brasem karmel Mondial-f, ćwierć litra pinki, trochę białego, kuku z puchy i siekane gnojaki.

Co mogę jeszcze dodać nie licząc joka bo w sklepie będzie dopiero w sobotę a ja wyjeżdżam jutro?
Moim łowiskiem będzie nieduży zbiornik zaporowy, w miejscu gdzie będę łowił jest jakieś 120 cm głębokości, dno muliste z około 10 cm warstwą mułu. Będę łowił odległościówką jakieś 30 metrów od brzegu. Pozdro
Xion
CYTAT(jaguar56 @ czw, 29 maj 2008 - 12:08) *
Mam do was pytanie co sądzicie o zanęcie Sensas 3000 club Bremes? Jadę w sobotę na leszcza i ciekawy jestem jakie mieliście na nią wyniki?

Planuje rozrobić dwa opakowania i dodać do niej Powemix Brasem karmel Mondial-f, ćwierć litra pinki, trochę białego, kuku z puchy i siekane gnojaki.

Co mogę jeszcze dodać nie licząc joka bo w sklepie będzie dopiero w sobotę a ja wyjeżdżam jutro?
Moim łowiskiem będzie nieduży zbiornik zaporowy, w miejscu gdzie będę łowił jest jakieś 120 cm głębokości, dno muliste z około 10 cm warstwą mułu. Będę łowił odległościówką jakieś 30 metrów od brzegu. Pozdro

Pinki i gnojak kuku ok nie wiem czy dawal bym brasem karmelowy ponieważ club ma toszke inna nutke zapachowa raczej bym zostawil zanete bez atraktora sam niedawno używałem 3000 club carp i zlowilem kilka karpikow okolo 2kg a kumpel wyciagnol 4kg moze to nie rekordy ale bylo ciekawie dodalem tylko pinka i troche melasy

tez lowisko niedaleko lodzi (ciosny tartak ) co prawda komercyjne ale udalo sie wyselekcjonowac karpiki gdzie przy uzyciu innej zanety zazwyczaj byla masa karasi tym razem byly sporadyczne
jaguar56
Ja będę wędkował w zalewie w Rawie Mazowieckiej Tatar Górny. Słyszałem ze ostatnio brały ładne leszcze.
Xion
CYTAT(jaguar56 @ czw, 29 maj 2008 - 12:45) *
Ja będę wędkował w zalewie w Rawie Mazowieckiej Tatar Górny. Słyszałem ze ostatnio brały ładne leszcze.

bylem tydzien temu kumpel na federa sie ustawil wyjol 2 male karpiki i 3 leszczyki ja na laske z 3kg plotek wyjazd raczej srednio udany nie wiem moze nie teafilismy w dzien ale jak juz mam jechac w okolice lodzi to wybieram kanaly lub jakies lowiska typu ciosny
jaguar56
A nad jakie kanały jeździsz bo ja nie znam żadnych?
jaguar56
A i jeszcze jedno na którym łowiłeś bo jak na dolnym to przeważnie się tyle płotek łowi. Miałeś jakieś powyżej 20-25 cm?
Budzia95
Ja lowie na ta zanete a oto jej sklad:
2kg Sensas 3000 Bremes
400g Maczki piernikowej
400g Kopra melasy
300g TTX makuch kukurydziany
300g Brown sugar(brazowy cukier do kupienia w spozywczaku)
1 opakowanie Carmel Brasem MVDE
Medal
Zanęta Sensas 3000 bremes jest naprawdę dobra, zapach piernikowy, do tej zanęty dodałem 200 gram bułki tartej i naprawdę połowiłem. W 3 godziny (17-20) złowiłem 7 leszczy i dwa karasie. Leszcze 40-60 cm karasie po ok 30 cm.
Xion
CYTAT(Medal @ wto, 02 wrz 2008 - 22:29) *
Zanęta Sensas 3000 bremes jest naprawdę dobra, zapach piernikowy, do tej zanęty dodałem 200 gram bułki tartej i naprawdę połowiłem. W 3 godziny (17-20) złowiłem 7 leszczy i dwa karasie. Leszcze 40-60 cm karasie po ok 30 cm.

ale jest zasadnicza roznica pomiedzy zaneta 3000 bremes a 3000 club bremes

kanalu ofc konin elektrowni zimny i cieply portki itp
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.