Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaneta
Wędkarstwo - Forum Wędkarskie > Metody > Wędkarstwo podlodowe
Tomcioadamcio
Witam wszystkich!

Mam do was ogromna prosbe bo w mojej miejscowosci szykuja sie nie dlugo duze zawody i chcialbym poraz pierwszy w zyciu wystartowac w zawodach a wiem ze najwazniejsza w zawodach jest dobra zaneta a raczej jej profesjonalne przygotowanie. Z tego powodu mam do was jako do profesjonalistow prosbe zebyscie mi wytlumaczyli krok po kroku jak przygotowac zanete(zawody odbeda sie na wodzie stojacej w ktorej najczesciej lowi sie leszcze, plocie,krapie,czasem karasie).Oczekuje wskazowek w zakresie:
-Jaka zanenta, jakiej firmy, jaka waga(powiem ze nie stac mnie na niewiadomo jak drogie zanety)
-Jakie dodatki (klej glina zwir, czy jakies robaczki do tego typu biale pinka ochotka czy czerwone)
-Jaki stosunek gliny do danej ilosci zanety
-Ile przygotowac tej zanety zeby w trakcie zawodow nie trzebabylo dorabiac (zawody beda trwaly chyba 5 godzin)
-Ile kul do wody na poczatek przed lowieniem
Poprostu oczekuje od was tak jak byscie byli sami na zawodach i robili zanete i opisujecie co robicie:) z gory dziekuje i prosze o obwite i konkretne informacje a nie wysylanie linkow
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW WEDKARSTWA:)
A_post_oł
Jesteś leń patentowany, zamiast szukać wiedzy chcesz żeby zrobili to za ciebie inni i jeszcze żeby specjalnie dla ciebie wszystko dokładnie napisali, tak na objętość to ze dwie książki pewnie.
Na dodatek nawet nie potrafisz umieścić tematu w odpowiednim dziale, bo chyba w maju nie chodzi o zawody podlodowe.
Radzę wszystko dokładnie przemyśleć natomiast nie radzę wdawać się w polemikę bo moderator zawsze ma rację
BMLipień
nie no moze nie len ale lamus heeheh .napisz chociz jak masz wiedze na temat ryb.a moze sie jeszce pinke na haczyk zalozyc
BMLipień
i to wogule nie jest ten temat to sie pisze w temacie zaneta
domen88330
zobacz na date postu
Wiarus
CYTAT(A_post_oł @ wto, 27 maj 2008 - 14:01) *
Jesteś leń patentowany, zamiast szukać wiedzy chcesz żeby zrobili to za ciebie inni i jeszcze żeby specjalnie dla ciebie wszystko dokładnie napisali, tak na objętość to ze dwie książki pewnie.
Na dodatek nawet nie potrafisz umieścić tematu w odpowiednim dziale, bo chyba w maju nie chodzi o zawody podlodowe.
Radzę wszystko dokładnie przemyśleć natomiast nie radzę wdawać się w polemikę bo moderator zawsze ma rację

Mam pytanie co do stwierdzenia (i to jeszcze jak wyeksponowanego) czy naprawdę Moderator ma zawsze rację? Bo jeżeli tak Ci się wydaje, to albo z nas kpisz i traktujemy to jako npw. żart, co by się dało zaakceptować, albo pachnie to snobizmem i nas obraża. Proszę o odp. icon_mrgreen.gif

I druga sprawa - a niby dlaczego ja w maju czy w lipcu nie mogę zadać pytania na temat połowów w zimie? Koledzy nad wodą rozmawiają na różne tematy, czy się mylę?
domen88330
mozesz zapytac ale zobacz data posty "apostola" jest 27 maj 2008 a BMPlipien odpisal 06 wrz 2008 przeciez temat dawno byl skonczony
Wiarus
Ale pytanie jest czysto merytoryczne, o czas i rację. I tyle icon_biggrin.gif

Czas bo na odpowiedż nigdy nie za póżno.
Ale czy mamy rację? I czy zawsze? icon_wink.gif
BMLipień
nie paczalem poprostu ten post i temat zotsaly zle przeniesione zamiast do smiec to poszly do zanet i o swiezo
domen88330
nie rozumiem co to znaczy "paczalem"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.