stanleyawa
Mon, 05 May 2008 - 02:13
Witam!Miał ktoś z was do czynienia z taka przynetą jak cieciorka?jak to przygotowac na co zakładać? włos haczyk?czy to wogole skuteczna przynęta
stefan
Mon, 05 May 2008 - 09:35
|Jest to odmiana grochu , pierw musisz 12 godzin moczyc , potem 20 minut gotowac , skuteczne na karpie
jaguar56
Mon, 05 May 2008 - 12:08
wiesiek
Sun, 11 May 2008 - 21:29
Halo koledzy z Bytomia , czy ktoś z was trafił cieciorkę w sklepie ? jeżeli tak, to w którym? Pytałem w M1 i kilku spożywczych, to myśleli ,że robię ich w konia z tą nazwą, a na tłumaczenie w każdym sklepie co to jest i doczego to potrzebuję nie starcza mi nerwów.
jaguar56
Mon, 12 May 2008 - 01:11
CYTAT(wiesiek @ nie, 11 maj 2008 - 19:29)

Halo koledzy z Bytomia , czy ktoś z was trafił cieciorkę w sklepie ? jeżeli tak, to w którym? Pytałem w M1 i kilku spożywczych, to myśleli ,że robię ich w konia z tą nazwą, a na tłumaczenie w każdym sklepie co to jest i doczego to potrzebuję nie starcza mi nerwów.
A pytałeś się o cieciorkę czy ciecierzycę bo jak o tą pierwszą to się nie dziwię bo nie każdy taka nazwę zna. Zapytaj sie w Realu o ciecierzycę na stoisku z warzywami powinna taka być bo z tego co wiem jest w stałej sprzedaży. Pytaj na jakimś bazarku tam często jest.
Arek '82
Mon, 12 May 2008 - 15:14
CYTAT(wiesiek @ nie, 11 maj 2008 - 21:29)

Cieciorke dostaniesz w "Polo Market" lub "Carefour" i oczywiscie tez z allegro.pl.
marbo30
Mon, 12 May 2008 - 15:20
ja kupilem ostatnio w Makro w Katowicach
wiesiek
Tue, 13 May 2008 - 14:06
Jaguar 56 Real to jest właśnie M1. Pytałem na stoisku z warzywami, oglądałem stoisko z kaszami i zero. Spróbuje jeszcze Carefour.
jaguar56
Tue, 13 May 2008 - 15:08
CYTAT(wiesiek @ wto, 13 maj 2008 - 12:06)

Jaguar 56 Real to jest właśnie M1. Pytałem na stoisku z warzywami, oglądałem stoisko z kaszami i zero. Spróbuje jeszcze Carefour.
Wiem ze w M1 jest Real bo w nim pracuję. Cieciorka powinna być na stoisku z warzywami w miejscu gdzie są orzechy i bakalie lub na stoisku ze zdrową żywnością.
wiesiek
Thu, 15 May 2008 - 19:55
Jaguar ażeby za bardzo nie zanudzać to powiem, że dzisiaj pojechałem do Carefoura . Obszedłem stoisko z warzywami, grochem oraz z innymi kaszami i nic - cieciorki nie ma.
wiesiek
Thu, 29 May 2008 - 20:36
No w końcu dorwałem tą cieciorke , opakowanie 450g kosztuje 5,65zł. Byłem też wypróbować jak ona działa na ryby. Brania były bardzo niemrawe i delikatne tak,że o zacięciu nie było mowy. Po paru minimalnych podciągnięciach bombki wyciągałem zestaw bez zanęty. Poczekam aż pogoda bardziej się wyklaruje i spróbuję ponownie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.