Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie Połowić W Styczniu?
Wędkarstwo - Forum Wędkarskie > Metody > Wędkarstwo podlodowe
Lucjusz Esox
Witam, czy może ktos wie gdzie mozna by kijaszka umoczyć w ok. W-wy?
galant
No, zamoczyć to możesz w wielu mijscach icon_wink.gif
piotrek_pisz
CYTAT
No, zamoczyć to możesz w wielu mijscach

Kurde ale mnie rozbawiłeś Galant icon_lol.gif Myślałem że padne małe skojarzenie mi się nasuneło icon_mrgreen.gif
galant
CYTAT(piotrek_pisz @ czw, 17 sty 2008 - 17:02) *
Kurde ale mnie rozbawiłeś Galant icon_lol.gif Myślałem że padne małe skojarzenie mi się nasuneło icon_mrgreen.gif

No mnie rozbawiła sama treść pytania "gdzie mozna by kijaszka umoczyć w ok. W-wy?" icon_wink.gif
a głodnemu chyba chleb na mysli icon_mrgreen.gif Pozdro
Lucjusz Esox
Może nieprecyzyjnie się wyraziłem, - chodzi mi o miejsca na których nie ma już lodu poza okolicami EC Żerań. Może ktoś z Was wie np. jaka jest sytuacja na porcie w Górze Kalw. lub na innych miejscach? Zamierzam wybrać się z ochotką w tą sobotę (19-01-2008) i spróbować połowić icon_smile.gif Pozdrowienia
Lucjusz Esox
No i słowo stało się prawie ciałem - na tamie przy Moście Gdańskim chłopaki poławiają fajne płotki, krąpie a i czasem się leszczyk trafi. Postałem troszke i popatrzyłem - jako przynęty uzywają pinki oraz ochotki. Postałem dziś troszkę koło nich i popatrzyłem, nawet sporo osób przyszło "pomoczyć kijaszka"
Jesli macie jakieś obserwacje takich co łowią teraz, bądz sami teraz łowicie - proszę, napiszcie - chętnie przeczytam. Pozdrowienia:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.