Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kłaipeda Litwa
Wędkarstwo - Forum Wędkarskie > Metody > Wędkarstwo morskie
wiwa12
witam
jestam tu pierwszy raz i chciałbym zapytać może ktoś był na Litwie w Kłaipedzie?
słyszałem od kolegi że jakiś jego znajomy był tam i połowił sobje
jakby ktoś mjał namjary na dobry kuter i nocleg to bardzo proszę
ja jak coś znajdę to tesz sie odezwę
Ostry
CYTAT(wiwa12 @ nie, 23 gru 2007 - 18:41) *
witam
jestam tu pierwszy raz i chciałbym zapytać może ktoś był na Litwie w Kłaipedzie?
słyszałem od kolegi że jakiś jego znajomy był tam i połowił sobje
jakby ktoś mjał namjary na dobry kuter i nocleg to bardzo proszę
ja jak coś znajdę to tesz sie odezwę

Wleć kolego na stronę www.ukleja.olecko.pl i tam zapytaj. Chłopaki z tego co wiem, jeżdżą regularnie. Prośba do adminów, to nie jest kryptoreklama. Próbuję pomóc po prostu koledze, a wiem, że na tej stronie znajdzie informacje na temat, który poruszył. Proszę więc nie usuwać tego posta. Ja mam tak blisko do naszych portów, że nie muszę na Litwę się wybierać, tym bardziej, że tam taki sam Bałtyk, jak u nas. Życzę wszystkim userom portalu Wesołych Świąt. icon_razz.gif
wiwa12
dzięki kolego
chodzi o to że mamy otwarte granice i chociarz z czystej ciekawości można wybrać się w jakieś ciekawe mjejsca.
pozdrawjam i życzę wszystkim wędkarzom wesołych śwjąt i taaaaaaaaaaakiej ryby w nowym roku
lion0000
CYTAT(wiwa12 @ wto, 25 gru 2007 - 15:13) *
dzięki kolego
chodzi o to że mamy otwarte granice i chociarz z czystej ciekawości można wybrać się w jakieś ciekawe mjejsca.
pozdrawjam i życzę wszystkim wędkarzom wesołych śwjąt i taaaaaaaaaaakiej ryby w nowym roku

Naaawzajem! podziel sie informacjami jezeli cos odkopiesz u sasiadow, jakie koszty, jakie kutry, moze maja jakies stronki www.
Pozdrawiam.
wiwa12
znalazłem namjar na kolegę ktury organizuje wyjazdy z Suwałk do Kłajpedy 2 dni w morzu z przejazdem tam i z powrotem około 500zł podobno durze zainteresowanie
Waldi69lx
LITWO, OJCZYZNO MOJA ... icon_wink.gif ... ciekawe czym tam pływają...? icon_cool.gif
wiwa12
CYTAT(Waldi69lx @ sob, 12 sty 2008 - 10:09) *
LITWO, OJCZYZNO MOJA ... icon_wink.gif ... ciekawe czym tam pływają...? icon_cool.gif

na tratwach (
Waldi69lx
CYTAT(wiwa12 @ nie, 13 sty 2008 - 21:27) *
na tratwach (

icon_lol.gif icon_razz.gif icon_wink.gif icon_biggrin.gif icon_smile.gif icon_cool.gif ... Chodzi mi o to -jakie jednostki, jak przygotowane do wędkarstwa morskiego, itp... icon_wink.gif
wiwa12
dopjero się wybjeramy ale rozmawjałem z kolegami którzy tam byli to jest ok.
galant
witam. Koledzą jeżdża na Kłajpedę dwa razy do roku. w listopadzie miałem jechać, ale wypadły inne wydatki.Cała impreza kosztuje ich 520 zł. Wypływają na dwa dni, bez powrotu do portu, cumują gdzies przy platforach. Zawsze wracaja zadowoleni, bo łowisz do bólu. Nie ma dzwonka o 14 godzinie kończącego łowienie, tylko łowisz ile dasz rade! Dryf nie trwa 15-20 minut jak na naszych wodach - 2,3 godziny i cały czas ktoś wyciąga przyzwoitego dorsza. Może w tym roku uda mi sie tam z nimi wyskoczyć. Pozdro
Waldi69lx
...Ciekawe co robią z rybami złowionymi pierwszego dnia....? icon_wink.gif
galant
CYTAT(Waldi69lx @ wto, 15 sty 2008 - 13:06) *
...Ciekawe co robią z rybami złowionymi pierwszego dnia....? icon_wink.gif

Nie wiem-moze paprykarz icon_wink.gif
Waldi69lx
CYTAT(galant @ wto, 15 sty 2008 - 13:42) *
Nie wiem-moze paprykarz icon_wink.gif
Hehe, icon_biggrin.gif ...tylko że przez dwa dni ryba może się zepsuć.... icon_cool.gif
wiwa12
na morzu nic sie nie psuje ja mogę jeść same rybki
wiwa12
albo rybki albo pi...i-akwarjum
Waldi69lx
CYTAT(wiwa12 @ wto, 15 sty 2008 - 23:40) *
na morzu nic sie nie psuje ja mogę jeść same rybki

.... Lepiej zabierz lód w termosie... icon_lol.gif icon_cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.