![]() ![]() |
nie, 28 lut 2010 - 17:17
|
|
![]() Szajbus Grupa: Members Postów: 1,512 Dołączył: pią, 27 lut 09 Skąd: Leszno Wlkp Nr użytkownika: 18,276 Numer GG: 9166704 |
A ja bym nie wpadał z zachwyt kołowrotkami Browning zacytuje opis z innego forum:
Zakupiłem kołowrotek matchowy Browning Black Magic 830 RD,w sklepie którym go kupowałem podczas sprawdzania go wszystko było ok praca genialna.Problem zaczął w domu zamocowałem go do wędki nawinąłem żyłkę i testowałem pod lekkim obciążeniem,okazało się że kołowrotek strasznie się gnie na stopce. -------------------- |
|
|
|
|
|
nie, 28 lut 2010 - 21:58
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 226 Dołączył: sob, 18 lip 09 Skąd: Warsaw Nr użytkownika: 27,765 |
A ja bym nie wpadał z zachwyt kołowrotkami Browning zacytuje opis z innego forum: Zakupiłem kołowrotek matchowy Browning Black Magic 830 RD,w sklepie którym go kupowałem podczas sprawdzania go wszystko było ok praca genialna.Problem zaczął w domu zamocowałem go do wędki nawinąłem żyłkę i testowałem pod lekkim obciążeniem,okazało się że kołowrotek strasznie się gnie na stopce. Wszystko może sie zdarzyć. Podam przykład z innej <bajki>. Jakiś czas temu było głośno w Niemczech o gościu, który kupił w salonie nowe P... Po kilku miesiącach samochód został zwrócony i oddany do serwisu pogwarancyjnego, w celu naprawienia poważnej usterki . Właściciel otrzymał po pewnym czasie swoją drogą zabawkę (ok.100 euro). Radość nie trwała długo, ponieważ auto znów odmówiło posłuszeństwa. Po długich badaniach technicznych i procesie biurokratycznym, auto zostało wymienione na nowy egzemplrz!!! Okazało się, że pierwszy samochód miał usterkę-wadę, która tak wpływała na układ kierowniczy i aut. skrzynię, że nie pozwalała na eksploatację tak pięknego i ekskluzywnego wozu!!! Chciałem tylko powiedzieć, że czołówka europejskiego wędkarstwa wyczynowego stosuje sprzęt Browninga.Na zachodzie Europy firma cieszy się dużą renomą u wędkarzy amatorów. Szkoda, że nasz rynek jest taki szary i smutny!!! |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 12 marzec 2010 - 07:14 |