IPB

Wędkarstwo muchowe, spławikowe, grunt i spinning.
Metody, łowiska, ryby, zanęty,
sprzęt wędkarski, wypoczynek.
Wędkarstwo morskie i podlodowe

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Kołowrotek Do Odległościówki, czy będzie dobry??
SławomirJ
post nie, 28 lut 2010 - 17:17
Post #21

Szajbus
Grupa: Members
Nr użytkownika: 18,276
Numer GG: 9166704

A ja bym nie wpadał z zachwyt kołowrotkami Browning zacytuje opis z innego forum:

Zakupiłem kołowrotek matchowy Browning Black Magic 830 RD,w sklepie którym go kupowałem podczas sprawdzania go wszystko było ok praca genialna.Problem zaczął w domu zamocowałem go do wędki nawinąłem żyłkę i testowałem pod lekkim obciążeniem,okazało się że kołowrotek strasznie się gnie na stopce.

--------------------
Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Quote Post
belunio
post nie, 28 lut 2010 - 21:58
Post #22

Weteran
Grupa: Members
Nr użytkownika: 27,765

CYTAT(SławomirJ @ nie, 28 lut 2010 - 18:17) *
A ja bym nie wpadał z zachwyt kołowrotkami Browning zacytuje opis z innego forum:

Zakupiłem kołowrotek matchowy Browning Black Magic 830 RD,w sklepie którym go kupowałem podczas sprawdzania go wszystko było ok praca genialna.Problem zaczął w domu zamocowałem go do wędki nawinąłem żyłkę i testowałem pod lekkim obciążeniem,okazało się że kołowrotek strasznie się gnie na stopce.

Wszystko może sie zdarzyć.
Podam przykład z innej <bajki>. Jakiś czas temu było głośno w Niemczech o gościu, który kupił w salonie nowe P... Po kilku miesiącach samochód został zwrócony i oddany do serwisu pogwarancyjnego, w celu naprawienia poważnej usterki . Właściciel otrzymał po pewnym czasie swoją drogą zabawkę (ok.100 euro). Radość nie trwała długo, ponieważ auto znów odmówiło posłuszeństwa. Po długich badaniach technicznych i procesie biurokratycznym, auto zostało wymienione na nowy egzemplrz!!! Okazało się, że pierwszy samochód miał usterkę-wadę, która tak wpływała na układ kierowniczy i aut. skrzynię, że nie pozwalała na eksploatację tak pięknego i ekskluzywnego wozu!!!

Chciałem tylko powiedzieć, że czołówka europejskiego wędkarstwa wyczynowego stosuje sprzęt Browninga.Na zachodzie Europy firma cieszy się dużą renomą u wędkarzy amatorów. Szkoda, że nasz rynek jest taki szary i smutny!!!
Profile CardPM
+Quote Post

Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: piątek, 12 marzec 2010 - 07:14
Sklep akwarystyczny Wrocław | Imprezy integracyjne