![]() ![]() |
nie, 07 lut 2010 - 18:10
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 401 Dołączył: sob, 15 wrz 07 Skąd: Ostrów Wlkp. / Gorzyce Wielkie Nr użytkownika: 6,701 Numer GG: 1038913 |
Może ktoś z Was zna stronę internetową, na której mogę znalezc produkty Lorpio wraz z ich ceną. www.lorpio.pl nie ma tam cen, ale zanęty dokładnie opisane -------------------- |
śro, 10 lut 2010 - 04:06
|
|
![]() Początkujący Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: wto, 29 gru 09 Skąd: Ok. Skierniewic Nr użytkownika: 35,731 Numer GG: 13147237 |
Wracając do Tematu
Jeśli chodzi o dodatki... u mnie od wielu lat góruje Traper. Dostępność b.dobra, cena bądź co bądź niska, na jakość też nigdy nie narzekałem (raz czy dwa trafiły mi się nieświeże konopie) |
śro, 10 lut 2010 - 12:49
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 401 Dołączył: sob, 15 wrz 07 Skąd: Ostrów Wlkp. / Gorzyce Wielkie Nr użytkownika: 6,701 Numer GG: 1038913 |
Wracając do Tematu Jeśli chodzi o dodatki... u mnie od wielu lat góruje Traper. Dostępność b.dobra, cena bądź co bądź niska, na jakość też nigdy nie narzekałem (raz czy dwa trafiły mi się nieświeże konopie) jak wcześniej pisałem, nie polecam zanęt tańszych Trapera, co do droższych (czyt. lepszych) - kiedy się zraziłem do Trapera, przestałem używać zanęt tej produkcji w ogóle; nie jesteś pierwszą osobą, która pisze, że wyższa półka Trapera jest raczej bez zastrzeżeń - pewnie sam wypróbuję na wiosnę -------------------- |
śro, 10 lut 2010 - 16:38
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 803 Dołączył: sob, 29 kwi 06 Nr użytkownika: 1,383 |
jak wcześniej pisałem, nie polecam zanęt tańszych Trapera, co do droższych (czyt. lepszych) - kiedy się zraziłem do Trapera, przestałem używać zanęt tej produkcji w ogóle; nie jesteś pierwszą osobą, która pisze, że wyższa półka Trapera jest raczej bez zastrzeżeń - pewnie sam wypróbuję na wiosnę Na wiosenna plotke polecam serie Magic Red badz black ... 400 g z ziemia 1:3 napewno starczy , oczywiscie naj podac w mieszance dodatkowo jokersa . do tego 100 g swiezej konopii prazonej -------------------- Maver Renegade 13
Maver Competition 201 |
pią, 12 lut 2010 - 16:18
|
|
|
Wędkarz Grupa: Members Postów: 30 Dołączył: sob, 31 sty 09 Skąd: robaczek Nr użytkownika: 16,379 Numer GG: 2652434 |
W moim przypadku jest to tak że gdy nie mam pieniedzy to kupuje trapera z serii magic wedlug mnie o wiele lepsza zaneta od standardowej zanety na ploc z lorpio.Jezeli mam pieniadze i sa to zawody wyzszej rangi to kupuje sensasa lub inne doskonale zanety i dodaje dodatki z trapera.Do rekreacyjnego lowienia na bata czy tez tyczke traper mi wystarcza.Chodzi mi oczywiscie o ta serie magic.Mam nawet fajny przepis zawsze od niego zaczynam wiosenne lowienie np z ta zaneta wygralem zawody splawikowe o mistrza koła 2 lata temu w juniorach.Oczywisie musialem miec takze ochotke z ziemia. -Traper magic płoć -Konopie prażone 200 gr -Epiceine 200gr -Coco belge 200 gr -Wanilia 200 gr -Bułka czerowona 200gr -Bułka żółta 200 gr Oczywiscie waga dodatkow ma charakter orjetacyjny chodz na poczatku dodawałem te dodatki co do grama.Ta zanete stosuje na zbiorniku zaporowym w wielkopolsce w okolicach Kalisza.Akurat u mni lorpio wogole sie nie sprawdza i wszyscy wedkarze odradzaja ta zanete. Ja powiedziałem że wywal bułka czerwona i żółta.Tak lepiej dodatek biscuit ciemny lorpio 300g też słonecznik prażone 200g lub konopie prażone 200g jest dobra a bardzo lubić płoć zanęta ciemny po prostu prawdy tak. |
pią, 12 lut 2010 - 21:04
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 803 Dołączył: sob, 29 kwi 06 Nr użytkownika: 1,383 |
Ja powiedziałem że wywal bułka czerwona i żółta.Tak lepiej dodatek biscuit ciemny lorpio 300g też słonecznik prażone 200g lub konopie prażone 200g jest dobra a bardzo lubić płoć zanęta ciemny po prostu prawdy tak. koledzy piszecie skladniki zanet , co i jak w jakich ilosciach , co dac czego nie , tylko pytanie po co ? Ktos pytal czy prosil o pomoc , nie wydawalo mi sie ... Piszecie czego dodac , a na jaka wode , bo ja np nie dodam biquit ciemny do lowienia jazia tylko wole zainwestowac w bulke fluo badz grube robale ... Zeby konstruowac recepture zanety nalezy najpierw wiedziec gdzie sie lowi , na jakiej glebokosci , rodzaju dna , jakie ryby , jakie wielkosci.. -------------------- Maver Renegade 13
Maver Competition 201 |
pią, 26 lut 2010 - 20:17
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 796 Dołączył: pią, 28 wrz 07 Nr użytkownika: 6,785 Numer GG: 3404236 |
Jesli chodzi o sklep gdzie lorpio jest do kupienia to w ponizszym linku znajdziecie wszystko co oferje Piotr Lorenc wraz z cenami:
http://www.sklep-trabucco.pl/ A co do zanet jesli traper to tylko Gold... Jednak majac wybor zawsze wybiore Lorpio:) Ja uwielbiam lowic na Lorpio, Mondiala, MVDE, i na niektore Sensasy. Poza tym zaenta to tylko jakis tam nieduzy % sukcesu -------------------- ...
|
pon, 15 mar 2010 - 19:54
|
|
|
Wędkarz Grupa: Members Postów: 10 Dołączył: sob, 13 mar 10 Skąd: Chrosna Nr użytkownika: 36,573 Numer GG: 11700640 |
Ja łapie na trapera i łapię takie ryby jak na moim zdjęciu.
|
pon, 15 mar 2010 - 21:25
|
|
|
To jest ryba a pokarz te ryby
To ze udało ci sie zlowic takiego karasia necac tymi zanetami nic nie znaczy . Jesli odwiedzisz 20 lowisk z 4 kolegami , kazdy bedzie lowil na inna zanete na koniec sam sobie odpowiesz ktora jest najbardziej przystosowana na Polskie łowiska . -------------------- Maver Renegade 13
Maver Competition 201 |
wto, 16 mar 2010 - 02:18
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 297 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 9,145 |
Ja łapie na trapera i łapię takie ryby jak na moim zdjęciu. Oj kolego pochwal się tymi rybkami które łapiesz a nie dałes avatar swojej życiowki i cwaniakujesz.A co do zanęt to każde łowisko jest inne na jednym sprawdza się Traper a na drugim Lorpio ja osobiście używam Trapera ze względu na dobrą jakość względem ceny. |
pon, 21 cze 2010 - 15:13
|
|
|
Początkujący Grupa: Members Postów: 3 Dołączył: pon, 21 cze 10 Skąd: Siedlce Nr użytkownika: 37,933 |
Witam jestem z Siedlec i dobrze znam zanętę Traper.
To co sprzedają ludziom to jet syf do której trzeba podchodzić z pięcioma sitami. Dla siebie na zawody to robią dobrą zanętę a w sklepach sprzedają chłam. Ja używam zanęt stilla turbo-locka i lorenca i zawsze mi się sprawdzają Zanęta samet też jest dobra bo widziałem co ona potrafi |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 10 wrzesień 2010 - 14:44 |