![]() ![]() |
sob, 30 sty 2010 - 02:23
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 289 Dołączył: pon, 18 maj 09 Skąd: Kalisz/KW Nr użytkownika: 24,064 Numer GG: 15522905 |
Potrzebuje jakiegos sklepu internetowego z duzym wyborem zanet.W moim miescie albo nie maja takiej zanety ktorej potrzebuje albo jej cena jest dosłownie nieprzyzwoita.Wiem ze kilku z was wlasnie w internecie zamawia swoje zanety.Prosze o linki.
|
sob, 30 sty 2010 - 10:26
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 361 Dołączył: czw, 09 sie 07 Skąd: Pasłęk/Gdańsk Nr użytkownika: 6,246 Numer GG: 3665580 |
Potrzebuje jakiegos sklepu internetowego z duzym wyborem zanet.W moim miescie albo nie maja takiej zanety ktorej potrzebuje albo jej cena jest dosłownie nieprzyzwoita.Wiem ze kilku z was wlasnie w internecie zamawia swoje zanety.Prosze o linki. Zobacz tu: http://www.gut-sklep.pl/ Gutek czesto robi przeceny na Sensas lub dodatki albo tu: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/index.html No i zostaje z moich propozycji dzial "zanety" na Allegro |
sob, 30 sty 2010 - 14:52
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 289 Dołączył: pon, 18 maj 09 Skąd: Kalisz/KW Nr użytkownika: 24,064 Numer GG: 15522905 |
Nie wiem czy jeszcze jest za wczesnie ale u gutka wybor zanet jest bardzo skromny.Tak samo w fishing markcie.Ta sytułacja jest cały czas czy to sie z biegiem czasu zmieni??Na allegro nie ma co szukac te same aukcje sa juz od lata ze starymi zanetami a wiekszosc zanet ktorych ja potrzebuje oczywiscie nie ma.
Ten post edytował karpik888 sob, 30 sty 2010 - 15:06
Edit A można zamowic na stronie producenta??Chiał bym wszystko zamawiac od jednego człowieka zeby przesyłka była tańsza |
nie, 31 sty 2010 - 22:17
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 803 Dołączył: sob, 29 kwi 06 Nr użytkownika: 1,383 |
Nie wiem czy jeszcze jest za wczesnie ale u gutka wybor zanet jest bardzo skromny.Tak samo w fishing markcie.Ta sytułacja jest cały czas czy to sie z biegiem czasu zmieni??Na allegro nie ma co szukac te same aukcje sa juz od lata ze starymi zanetami a wiekszosc zanet ktorych ja potrzebuje oczywiscie nie ma. Edit A można zamowic na stronie producenta??Chiał bym wszystko zamawiac od jednego człowieka zeby przesyłka była tańsza www.matchpro.pl www.wwg-sklep.pl matchplus.pl www.sklep-trabucco.pl www.lowisko.net ( serdecznie polecam zanety , jakos do ceny , a wyniki rewelacja ) -------------------- Maver Renegade 13
Maver Competition 201 |
pią, 26 lut 2010 - 23:13
|
|
|
Początkujący Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: czw, 28 sty 10 Skąd: poznań Nr użytkownika: 36,083 |
Potrzebuje jakiegos sklepu internetowego z duzym wyborem zanet.W moim miescie albo nie maja takiej zanety ktorej potrzebuje albo jej cena jest dosłownie nieprzyzwoita.Wiem ze kilku z was wlasnie w internecie zamawia swoje zanety.Prosze o linki. WITAM JESLI INTERESUJA CIEBIE ZANETY FIRMY SAMET ORAZ LOKAA GEERSE TO SA W MOIM SKLEPIE W POZNANIU ZAPRASZAM MOGE WYSLAC POCZTA kameleon.zoo@o2.pl pozdrawiam |
sob, 27 lut 2010 - 14:20
|
|
![]() Wędkarz Grupa: Members Postów: 39 Dołączył: pon, 15 cze 09 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 25,757 |
Jeśli kogoś interesują zanęty SAMETA to mogę załatwić ponieważ mam dostęp do sklepu patronackiego.
Zaintersowanych prosze o kontakt na PW. -------------------- |
nie, 28 lut 2010 - 18:24
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 165 Dołączył: pią, 28 sie 09 Skąd: Warszewice/Toruń Nr użytkownika: 30,245 |
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 01:14 |