IPB

Wędkarstwo muchowe, spławikowe, grunt i spinning.
Metody, łowiska, ryby, zanęty,
sprzęt wędkarski, wypoczynek.
Wędkarstwo morskie i podlodowe

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Najlepsza Firma Produkująca Zanęty Na Świecie- Finał Zakończony, Koniec Głosowania, Ostateczne wyniki
Hardes
post śro, 20 sty 2010 - 13:46
Post #1

Weteran
Grupa: Members
Nr użytkownika: 27,144

Koniec głosowania!
Ten post edytował PasiastyIrokez:) czw, 04 lut 2010 - 17:29
Załączona miniatura
Załączony obrazek

--------------------
Pod wędą ryby będą, a na wędzie gó.no będzie! ;)

(Pierwsza zasada nowych dzieci neo - usilne podlizywanie się moderatorom/adminom... )
Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Xion
post śro, 20 sty 2010 - 14:50
Post #2

Weteran
Nr użytkownika: 2,133
Numer GG: 563784

Kto glosowal na mondiala moze do mnie skrobnac pw to pogadamy o tej marce tez jestem jej zwolennikiem icon_smile.gif

--------------------
" NO KILL " Mver N57 / RX Chassis Bleu
Profile CardPM
+Quote Post
Tomek1992
post śro, 20 sty 2010 - 21:58
Post #3

Weteran
Nr użytkownika: 1,383

Poczytaj to o czym pisalismy w poprzedniej ankiecie , podziel zanety na zawodnicze , do prywatnego lowienia , karpiowe .

Czym ty bijesz , M.V.D.E do jakiegos Sameta ??????

--------------------
Maver Renegade 13
Maver Competition 201
Profile CardPM
+Quote Post
Hardes
post czw, 21 sty 2010 - 12:58
Post #4

Weteran

Musiałem dodać do głosu Sameta bo w ankiecie grupowej miał 23 głosy, a jak nie wiesz co to za zanęta to co z ciebie za profesjonalista? Masz link http://www.geerspolska.pl/index.php/pl/samet/ poczytaj i zobacz opinie na innych forach, użyj google
A jeśli chodzi o podział klasyfikacyjny zanęt, to już mówiłem że najpierw zakończę tę ankietę a potem będę robił nowe.
Jak chcesz to podam ci moje gg to razem ustalimy zanęty do kategorii, skoro się tak znasz, a w to raczej nie wątpię, chyba się nie mylę?

--------------------

(Pierwsza zasada nowych dzieci neo - usilne podlizywanie się moderatorom/adminom... )
Profile CardPM
+Quote Post
Klayman
post czw, 21 sty 2010 - 17:53
Post #5

Szajbus
Grupa: Moderator
Nr użytkownika: 4

Świetnie, bo dla Marcel robi zenętę dla Robinsona i to Robinson sie pod nia podpisuje ...

poza tym jak rozumię, najlepsza zanęta odnosi się do najlepszej jakościowo bez względu na cenę a nie najlepszej pod względem jakość/cena ...

--------------------
Pozdrowienia
Klay
Profile CardPM
+Quote Post
Xion
post czw, 21 sty 2010 - 18:10
Post #6

Weteran
Nr użytkownika: 2,133
Numer GG: 563784

CYTAT(Tomek1992 @ śro, 20 sty 2010 - 20:58) *
Poczytaj to o czym pisalismy w poprzedniej ankiecie , podziel zanety na zawodnicze , do prywatnego lowienia , karpiowe .

Czym ty bijesz , M.V.D.E do jakiegos Sameta ??????

Faktem jest ze zanety sameta nie sa super pod wzgledem zawodniczym co nie znaczy ze nie moga sie dobrze sprawdzic do lowienia rekracyjnego z 2 jednak strony mam maly zal do tworcy ankiety ze nie dodal do ankiety zanet grees lokas a to nie to samo co samet .

A co do ankiety nie od dzis wiadomo ze za cena idzie jakosc , skoro ktos stawia taka ankiete to forumowicze glosuja na to co znaja i uzywaja bo watpie by polowa forumowiczow miala wieksza stycznosc z zanetami mondiala greesa sensasa rameru itd .
Nastepna ankiete postaw Najlepsza firma produkujaca zanety zawodnicze wtedy watpie by samet i traper byly wysoko a jak beda to bedzie juz paradoks trola forumowego i tyle z mojej strony icon_smile.gif

--------------------
" NO KILL " Mver N57 / RX Chassis Bleu
Profile CardPM
+Quote Post
k1967-67
post czw, 21 sty 2010 - 21:59
Post #7

Weteran
Nr użytkownika: 4,067
Numer GG: 10141157

Dobry pomysł nawet jeśli nie znamy zanęty możemy się zapoznać z opiniami innych być może jakaś się spodoba.

--------------------
[color="#4169E1"][/color]
Profile CardPM
+Quote Post
Tomek1992
post pią, 22 sty 2010 - 10:11
Post #8

Weteran
Nr użytkownika: 1,383

CYTAT(Hardes @ czw, 21 sty 2010 - 11:58) *
Musiałem dodać do głosu Sameta bo w ankiecie grupowej miał 23 głosy, a jak nie wiesz co to za zanęta to co z ciebie za profesjonalista? Masz link http://www.geerspolska.pl/index.php/pl/samet/ poczytaj i zobacz opinie na innych forach, użyj google
A jeśli chodzi o podział klasyfikacyjny zanęt, to już mówiłem że najpierw zakończę tę ankietę a potem będę robił nowe.
Jak chcesz to podam ci moje gg to razem ustalimy zanęty do kategorii, skoro się tak znasz, a w to raczej nie wątpię, chyba się nie mylę?

Z Ciebie za to 8-krotny mistrz polski , i uzywales wszystkiego , nie bede sie wypiadał dalej i zamilcze , ale ja tego nie rozumiem , jak mozna porownywac zanete ktora jest co 20 sklepie jesli nie przesadzilem i trzeba by dodac jeszcze jedno albo 2 zera ...

Do zanet gdzie masz ikone najlepszych zanet na swiecie , ss , mondial-f , marcel ...

Czlowieku zamilcz co do mojej osoby i zacznij oceniam wlasna , bo widze ze ty kropla wiedzy nie swiecisz....
Chociaz wiesz ze czego sie sklada zaneta , domyslam sie ze tak ale w opcji google masz tylko czastkowe informacje , wiec nie wiesz niczego .

Co do tej zanety Samet , to moze i miala jakies smiszne 23 glosy , co stego .

Jak wpadniesz na genialny pomysl to porownaj Sensasa do bulki tartej z atraktorem , bo widze ze jestes do tego zdolny ....

Kompletny Brak słow nie wiem jak uzytkownicy sie godza na takie zaniedbanie , mniejsza .... Miłego weekendu zycze

Kolorowanku by Klay - i grzeczniej proszę Panie Tomek ! icon_smile.gif

--------------------
Maver Renegade 13
Maver Competition 201
Profile CardPM
+Quote Post
mikeus
post pią, 22 sty 2010 - 10:34
Post #9

Weteran
Nr użytkownika: 16,725

CYTAT(Tomek1992 @ pią, 22 sty 2010 - 07:11) *
Z Ciebie za to 8-krotny mistrz polski , i uzywales wszystkiego , nie bede sie wypiadał dalej i zamilcze , ale ja tego nie rozumiem , jak mozna porownywac zanete ktora jest co 20 sklepie jesli nie przesadzilem i trzeba by dodac jeszcze jedno albo 2 zera ...

Do zanet gdzie masz ikone najlepszych zanet na swiecie , ss , mondial-f , marcel ...
Czlowieku zamilcz co do mojej osoby i zacznij oceniam wlasna , bo widze ze ty kropla wiedzy nie swiecisz....
Chociaz wiesz ze czego sie sklada zaneta , domyslam sie ze tak ale w opcji google masz tylko czastkowe informacje , wiec nie wiesz niczego .

Co do tej zanety Samet , to moze i miala jakies smiszne 23 glosy , co stego .
Jak wpadniesz na genialny pomysl to porownaj Sensasa do bulki tartej z atraktorem , bo widze ze jestes do tego zdolny ....
Kompletny Brak słow nie wiem jak uzytkownicy sie godza na takie zaniedbanie , mniejsza .... Miłego weekendu zycze

A może tak na spokojnie potraktujesz tą ankietę w ten sposób, jakby jej tytuł brzmiał "najlepsza zanęta, która MNIE się sprawdziła/której używałem"? OD razu lżej Ci się zrobi na serduszku... icon_biggrin.gif
Pozdrawiam!

--------------------

PAJACYK
- kliknij i nakarm pajacyka, to nic nie kosztuje, a możesz POMÓC DZIECIOM!
Profile CardPM
+Quote Post
Hardes
post pią, 22 sty 2010 - 13:43
Post #10

Weteran

tomek- czego się tak irytujesz, oddałeś głos to dowidzenia i dzięki, ale stajesz się słynny poprzez głupie i dogryzające mi ciągle komentarze na moich tematach, może jesteś jakiś nadpobudliwy? Jak ci coś nie wyszło to przynajmniej się na kimś nie wyrzywaj!
Tylko robisz sobie wstyd, a jeśli chodzi o 8-krotnego mistrza Polski to może, kiedyś, jak będziesz chciał to dam ci autograf. Jeśli chodzi o zanęty to wszystkiego nie używałem ale ponad połowę znanych firm. Kompletny brak słów jeśli chodzi o twoją osobę...
Ten post edytował Hardes pią, 22 sty 2010 - 14:44

--------------------

Profile CardPM
+Quote Post
Mikros
post nie, 24 sty 2010 - 16:16
Post #11

Weteran
Nr użytkownika: 35,889
Numer GG: 7484665

Mi się bardzo dobrze traperek sprawdza na leszczyka ,a na płocie dragon . Pozdrawiam Damian

--------------------
"Wędkarstwo to sposób na życie "
Profile CardPM
+Quote Post
grych
post pon, 25 sty 2010 - 11:38
Post #12

Weteran
Nr użytkownika: 6,701
Numer GG: 1038913

CYTAT(Mikros @ nie, 24 sty 2010 - 14:16) *
Mi się bardzo dobrze traperek sprawdza na leszczyka ,a na płocie dragon . Pozdrawiam Damian

używałem trapera, kilka razy do niego "podchodziłem" i zawsze miałem jakiegoś "pecha"... pół biedy kiedy na sicie zostawały jakieś niezmielone części zanęty, gorzej jak już po otwarciu okazywało się że zanęta ma jakieś dziwne posklejane części, które nawet po wrzuceniu do wody (sprawdzałem w domu w misce) nie chciały się rozkleić, rozpuścić (niektóre części wielkości 2-3cm). Dodam ze zanęty nie były kupowane w jednym miejscu (co mogłoby świadczyć, że gość ma jakieś zleżałe lub inne). Najlepsze zanęty jakich używałem (do łowienia rekreacyjnego) to MVDE
Ten post edytował grych pon, 25 sty 2010 - 11:39

--------------------
Profile CardPM
+Quote Post
mikeus
post pon, 25 sty 2010 - 11:58
Post #13

Weteran
Nr użytkownika: 16,725

CYTAT(grych @ pon, 25 sty 2010 - 08:38) *
używałem trapera, kilka razy do niego "podchodziłem" i zawsze miałem jakiegoś "pecha"... pół biedy kiedy na sicie zostawały jakieś niezmielone części zanęty, gorzej jak już po otwarciu okazywało się że zanęta ma jakieś dziwne posklejane części, które nawet po wrzuceniu do wody (sprawdzałem w domu w misce) nie chciały się rozkleić, rozpuścić (niektóre części wielkości 2-3cm). Dodam ze zanęty nie były kupowane w jednym miejscu (co mogłoby świadczyć, że gość ma jakieś zleżałe lub inne). Najlepsze zanęty jakich używałem (do łowienia rekreacyjnego) to MVDE

Ja miałem problem podobny z zanętami Dragona. Przy przecieraniu przez sito okazywało się, że są w niej części np. jakichś worków czy coś w ten deseń. Może części opakowań jakiś dodatków spożywczych - nie wiem. Skutecznie mnie to zniechęciło do tych zanęt. Być może był to jakiś jednostkowy przypadek, ale ja mam już blokadę psychiczną przy kupowaniu zanęt icon_evil.gif Co do MVDE - też mi się bardzo dobrze sprawdzały zawsze, kłopot tylko w ich cenie. Jeżeli potrzebuję ładnych parę kilo zanęty np. na leszcza i płoć, do tego dodatki i atraktory, to MVDE wychodzi naprawdę drogo. No ale często gęsto warto.
Ten post edytował mikeus wto, 26 sty 2010 - 13:44

--------------------

PAJACYK
- kliknij i nakarm pajacyka, to nic nie kosztuje, a możesz POMÓC DZIECIOM!
Profile CardPM
+Quote Post
grych
post pon, 25 sty 2010 - 12:04
Post #14

Weteran
Nr użytkownika: 6,701
Numer GG: 1038913

CYTAT(mikeus @ pon, 25 sty 2010 - 09:58) *
Ja miałem problem podobny z zanętami Dragona. Przy przecieraniu przez sito okazywało się, że są w niej części np. jakichś worków czy coś w ten deseń. Może części opakowań jakiś dodatków spożywJeżeli potrzebuję ładnych parę kilo zanęty np. na leszcza i płoć, do tego dodatki i atraktory, to MVDE wychodzi na prawdę drogo. No ale często gęsto warto.

tak jak mówisz - jakaś blokada zostaje; co do MVDE - rzeczywiście drogo wychodzi, ale od czasu do czasu można zaszaleć icon_biggrin.gif

--------------------
Profile CardPM
+Quote Post
Hardes
post czw, 28 sty 2010 - 22:21
Post #15

Weteran

Już półmetek ankiety za nami

--------------------

Profile CardPM
+Quote Post
Tiago
post czw, 28 sty 2010 - 23:02
Post #16

Wędkarz
Nr użytkownika: 25,757

Traper pewnie ma tyle głosów ze względu na cenę. Ciężko tak oceniać icon_razz.gif
Mój głos wędruje do Sensasa icon_smile.gif

--------------------
Profile CardPM
+Quote Post
Hardes
post pon, 01 lut 2010 - 17:00
Post #17

Weteran

Jeszcze 3 dni ankiety, dobijemy do 100?

Można głosować jeszcze do jutra, w czwartek wyniki.

Jutro wyniki jeszcze dzisiaj można głosować. Jak narazie niespodziewanie prowadzi Still, gdzie są zwolennincy MVDE? icon_neutral.gif

--------------------

Profile CardPM
+Quote Post
igorziom12
post śro, 03 lut 2010 - 19:42
Post #18

Weteran
Nr użytkownika: 24,643

Nie ma co porównywać zanęt MVDE do trapera, ludzie jeżeli o samą jakość a nie cene. Według mnie dobre zanęty z firmy Lorpio, myślę, że jakością w stosunku do ceny nie ma sobie równych.
Profile CardPM
+Quote Post
sadzu
post śro, 03 lut 2010 - 22:08
Post #19

Weteran
Nr użytkownika: 14,179
Numer GG: 13962210

Ja za to jestem zwolennikiem Gutkiewicza jego zanety mi sie sprawdzaja a przy tym nie sa drogie polecam serie strong i gms,,,
Profile CardPM
+Quote Post
sadzu
post śro, 03 lut 2010 - 22:23
Post #20

Weteran
Nr użytkownika: 14,179
Numer GG: 13962210

Jak jest still to czemu nie ma starfish według mnie still nie jest jakims bustwem nad starfish.Może tu chodzi o to rzeby taka zaneta nie wygrała ankiety.Mi tez sie wydaje,ze tu bardziej chodzi o cene a nie o doswiadczenie...Według mnie to still do sensas jest tak jak porownac poloneza do ferrari.!!!
Profile CardPM
+Quote Post

Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: piątek, 10 wrzesień 2010 - 14:35
Sklep akwarystyczny Wrocław | Imprezy integracyjne | Oprawa obrazów