![]() ![]() |
śro, 30 gru 2009 - 14:19
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 395 Dołączył: wto, 14 kwi 09 Skąd: Gdzieś nad wodą :) Nr użytkownika: 21,585 |
Wiadomo wszystko wszystkim nie spasuje, potraktujmy to jako zabawę i oddajmy swój głos, też jestem bardzo ciekawy jaka zanęta wygra.
Swój głos oddałem. Pozdrawiam. -------------------- Każdy człowiek powinien mieć w życiu pasje, która sprawia mu ogromną radość - ja mam ją od urodzenia :-)
|
śro, 30 gru 2009 - 20:25
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 267 Dołączył: śro, 08 lip 09 Skąd: Szprotawa Nr użytkownika: 27,144 |
W tej chwili prowadzi Traper lecz ma niewielką przewagę nad Lorpio ale do gry o 3-cie miejsce wciąż mogą się włączyć jeszcze MVDE lub Sensas, może nawet o wyższe lokaty
-------------------- Pod wędą ryby będą, a na wędzie gó.no będzie! ;)
(Pierwsza zasada nowych dzieci neo - usilne podlizywanie się moderatorom/adminom... ) |
śro, 30 gru 2009 - 23:34
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 129 Dołączył: pon, 25 lut 08 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 7,818 Numer GG: 3644912 |
Dla mnie pomysł OK. głos oddany
-------------------- --------------------------------------------------------------------------------------
Aby życie miało smaczek raz płoteczka, raz szczupaczek! |
czw, 31 gru 2009 - 02:27
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 323 Dołączył: czw, 06 lip 06 Skąd: łódź Nr użytkownika: 2,133 Numer GG: 563784 |
glos na mundiala ale gdybym mogl oddal bym jeszcze minimum 5 innych glosow , co do wynikow sadze ze ludzie glosuja na to co znaja zaloze sie ze 30-50% nigdy nie uzywala zanety trabbuco rameu milo moodnial geers lokas czy zanety milewskiego itd wiec wygra traper
Ten post edytował Xion czw, 31 gru 2009 - 02:31
-------------------- " NO KILL " Mver N57 / RX Chassis Bleu
|
czw, 31 gru 2009 - 05:33
|
|
![]() Początkujący Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: wto, 29 gru 09 Skąd: Ok. Skierniewic Nr użytkownika: 35,731 Numer GG: 13147237 |
W skład zanęty wchodzi zarówno Baza, dodatki (składniki klejące, składniki poprawiające prace zanęty, składniki spulchniające itd itd) jak i substancje zapachowe (atraktory) czy Gliny. Ja nie używam wszystkich składników z tej samej firmy bo jedna ma dobrą bazę, inna dodatki a jeszcze inna ma najlepsze atraktory więc co mam niby wybrać ???
|
czw, 31 gru 2009 - 11:48
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 267 Dołączył: śro, 08 lip 09 Skąd: Szprotawa Nr użytkownika: 27,144 |
Mateuszu chodzi o firmę produkującą zanętę, może też produkuje glinę ale my głosujemy za najlepszą zanęta a nie gliną. Po za tym conajmniej kilkuset uczestników musiałoby głosować na daną firmę, aby ta wygrana mogła nosić miano "Najlepszej firmy produkującej najlepsze zanęty na świecie". tutaj głosują tylko użytkownicy splawik.com.pl, dlatego pełna nazwa to "Najlepszea firma produkująca zanęty na świecie wg. Portalu splawik.com.pl" to wy decydujecie kto wygra! W finale będzie można głosować na 10 najlepszych firm wyłonionych po fazie grupowej. Głosowanie będzie trwało 2 tygodnie i każdy będzie miał do wykorzystania max.5 głosów. Pasuje?
(Pierwsza zasada nowych dzieci neo - usilne podlizywanie się moderatorom/adminom... ) |
czw, 31 gru 2009 - 13:37
|
|
pią, 01 sty 2010 - 04:09
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 395 Dołączył: wto, 14 kwi 09 Skąd: Gdzieś nad wodą :) Nr użytkownika: 21,585 |
wzajemnie. -------------------- Każdy człowiek powinien mieć w życiu pasje, która sprawia mu ogromną radość - ja mam ją od urodzenia :-)
|
pią, 01 sty 2010 - 15:04
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 276 Dołączył: pon, 27 sie 07 Skąd: Podkarpacie Nr użytkownika: 6,519 Numer GG: 4948250 |
A gdzie zanęty B. Bruda?
|
pią, 01 sty 2010 - 18:42
|
|
A już głosowałeś? Jeśli nie to zagłosuj na INNE i uwzględnię tą zanętę w ankiecie
pią, 01 sty 2010 - 19:15
|
|
|
Wędkarz Grupa: Members Postów: 25 Dołączył: wto, 03 lis 09 Skąd: Wolsztyn Nr użytkownika: 34,295 Numer GG: 9858173 |
Ja oddałem głos na Lorpio bo w sumie to jest jedyna zanęta której używam
|
sob, 02 sty 2010 - 15:43
|
|
Dobrze że oddałeś głos ale może lepiej będzie jak nie będziecie pisali na kogo głosujecie
sob, 02 sty 2010 - 17:26
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 857 Dołączył: pon, 03 mar 08 Skąd: Połaniec Nr użytkownika: 7,851 Numer GG: 5507241 |
M.V.D.E to jest najlepsza zanęta wg. mnie na, 2 miejscu sensas
-------------------- ![]() ![]() ![]() Zapraszam na stronę i forum www.wedkarzyk.pl Zaproszenia Lockerz.com<<--DARMOWE ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Nie wiesz co to lockerz??Kliknij, wszystkiego sie dowiesz. |
sob, 02 sty 2010 - 18:10
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 803 Dołączył: sob, 29 kwi 06 Nr użytkownika: 1,383 |
Niestety stane po stronie przeciwnikow tej ankiety , a moj argument do tego to chocby Temat tematu oraz ankiety , najlepsza zaneta na swiecie , piszac to juz mozna tak naprawde sie smiac , poniewaz z tego co wynika tutaj to 50 % to sa zanety polskie ,a gdzie reszta ?
Na swiecie mamy taka ilosc producentow ze naprawde duzy okres czasu musielibysmy poswiecic na wypisanie ich . Druga sprawa , podzial na zanety tanie i zawodnicze drozsze : Jaki to ma sens , mieszanka za 5 zl i mieszanka za 18 zl , czym sie roznia ? Tym ze mieszanka drozsza jest kompletnie przygotowana i jedynie mozna ja modyfikowac pod dane lowisko : uciag- stopien sklejenia , dowilzenia , zapach oraz glina czy ziemia do zubozenia mieszanki spozywczej . Nalezalo by podzielic zanety na karpiowe , rzeczne jeziorowe .... Poniewaz na logike , jak mozna rownac zanety lorpio( przedewszystkim zanety zawodnicze ) z tandem Baits(karpiarstwo) , skoro to 2 rozne firmy i te 2 rozne firmy produkuja zupelnie co innego ... Co do samej ankiety : powiedz mi co to jest Champion's Choice, Permomance, gutkiewicz ,Tandem ? Champion's Choice - to jest seria zanet Browninga , jej autorem jest Sam Bob Nudd Permomance - seria zanet gutkiewicz - ogolnikowo odwalone , jest to producent zanet a nie ich nazwa , Gut-mix to nazwa prawidlowa Tandem - a moze Baits ....? Moze teraz znajda wielcy obroncy , ze to zabawa ale jesli ktos wie o czym mowie to zgodzi sie napewno ... Jesli robic cos to pozadnie a nie na odpier.... jak to sie mowi ... -------------------- Maver Renegade 13
Maver Competition 201 |
sob, 02 sty 2010 - 20:47
|
|
Znowu ty? Ty mnie chyba prześladujesz, że gdy napiszę jakiś temat lub post to zaraz coś odpisujesz z wielkim negatywem i oczywiście z dosrywaniem. Koleś daj se spokój! Masz jakąś manie? Jak się nie podoba to wyjdź i nie wchodź więcej na ten temat, czego się czepiasz? W geście jakiegoś pojednania wędkarskiego daj se spokój, nie rób z siebie głupka i opuść ten temat, bądź rozsądny, bo może chcesz się wykazać ale wg. mnie coś ci nie wychodzi, nie odpisuj bo nie warto. KONTYNUUJEMY ANKIETĘ "NAJLEPSZA ZANĘTA NA ŚWIECIE WG.PORTALU splawik.com.pl"- podkreślam nazwę ankiety.
sob, 02 sty 2010 - 22:41
|
|
|
Weteran Grupa: Members Postów: 803 Dołączył: sob, 29 kwi 06 Nr użytkownika: 1,383 |
Chyba czegos ci braklo w tej nazwie ale ok nie bede sie znizal i komentowal , a co do twoich tekstow to zauwaz ze napisalem 1 raz wiec daj se siana z twoimi maniami ....
Po to jest forum aby wyrazac opinie i komentowac ! -------------------- Maver Renegade 13
Maver Competition 201 |
sob, 02 sty 2010 - 23:00
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 108 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Sulejówek Nr użytkownika: 4,042 Numer GG: 7396759 |
dla mnie to jest dziwne, ale mi podobnie jak większości najlepiej idzie na traperowskie zmiotki
|
nie, 03 sty 2010 - 17:20
|
|
![]() Wędkarz Grupa: Members Postów: 43 Dołączył: nie, 03 sty 09 Skąd: Łomża Nr użytkownika: 35,801 Numer GG: 15857129 |
zagłosowałem na traper super zanęta mam dobre wyniki na nią najczęściej stosuje "lin,karaś" już się nie mogę doczekać wiosny na karasie
|
nie, 03 sty 2010 - 17:54
|
|
![]() Weteran Grupa: Members Postów: 527 Dołączył: czw, 06 sie 09 Skąd: Ozimek Nr użytkownika: 28,928 |
Jestem podobnego zdania co Tomek1992. Warto by zmodyfikować ankietę na "zanęty karpiowe , rzeczne, jeziorowe .... " oraz na zawodnicze i z niższych półek. Wtedy przy wyborze zanęty na przykład na zawody moglibyśmy wziąć pod uwagę ankietę. Można by jeszcze rozbudować ją nieco bardziej dzieląc zanęty stosowane do metod gruntowych oraz spławikowych.
|
nie, 03 sty 2010 - 18:36
|
|
Zastanowię się nad właśnie takim rozwiązaniem. To dobry pomysł ale będę potrzebował waszej pomocy. Zrobię oddzielny temat, wybierzecie opcje ankiety. Ale pozwólcie że najpierw dokonczymy tę ankietę, dobrze?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 01:12 |